Wie kent de aansteker niet? Over het algemeen kennen we de aansteker van de rokers. Maar men gebruikt hem ook wel om een kaars aan te steken of een klein brandje te stichten. Tegenwoordig kan je ook aanstekers vinden waarbij er een bieropener bij zit. Er zijn verschillende aanstekers in omloop.

Hoelang kan een aansteker mee gaan

Hoelang een aansteker mee kan gaan is afhankelijk van het type aansteker. Er zijn veel verschillende soorten aanstekers. De elektronische aanstekers is navulbaar en gaat daarom langer mee. Zo zijn er wegwerpaanstekers die maar een vastgesteld aantal keer aangestoken kunnen worden.

Verschillende soorten aanstekers

Er zijn veel verschillende soorten aanstekers in omloop. Er wordt geschat op een 200.000 verschillende aanstekers.

Aansteker met opener: Deze unieke aansteker met bieropener is heel gemakkelijk wanneer je op een feestje bent. Deze aansteker is dan zeker een uitkomst. Door de 2-in-1 functie is deze dus heel erg handig. Deze aansteker is er als elektrische aansteker en heeft een kinderbeveiliging en is ook navulbaar. De aansteker met opener is ook een leuke gift. De meeste aanstekers worden gebruikt als aanstekers waardoor de aansteker snel kapot gaat of barst en ook nog eens pijn doet aan de vingers om het daarvoor te gebruiken.

De bic aanstekers: De bic aanstekers zijn van een Frans topmerk die meerdere designs heeft. Ze zijn er ook in verschillende kleuren en formaten. Er is altijd wel een bic aansteker die bij je past wat betreft vormgeving. De bic aanstekers zijn veilig maar hebben ook een hoge kwaliteit. De bic aanstekers bestaan al veertig jaar. Een aantal voordelen zijn dat ze bestand zijn tegen vallen, hoge temperaturen, bestand tegen binnen druk en ze hebben een maximale vlamhoogte.

De elektrische aansteker: Wanneer je op zoek bent naar een handige en goedkope aansteker dan is dat zeker de elektrische aansteker. Deze aansteker heeft geen vlam waardoor je altijd wel je sigaret aan kan steken ook al is er wind. Tevens kan deze opgeladen worden via USB en is daarom ook in korte tijd opgeladen. Er hoeft geen gas aan te pas te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here