Een goede advocaat moet niet alleen veel kennis en ervaring hebben om jou te kunnen adviseren maar je moet ook een persoonlijke klik met de persoon hebben. Als je op zoek bent naar een goede advocaat maak dan eerst een afspraak met hem of haar, om kennis te maken. Dit vindt vaak kosteloos plaats. Je kunt de advocaat een aantal vragen stellen zodat je je een goed beeld kunt vormen of hij of zij geschikt is.

Maak een kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek, wat je ook via Teams of telefonisch kunt doen, kun je de volgende vragen stellen:

  • Hoe lang bent u werkzaam als advocaat?
  • Welke rechtsgebieden heeft u?
  • Hoe schat u mijn zaak in?
  • Wat is uw uurtarief?
  • Kunt u zeggen hoeveel uur u denkt nodig te hebben om mijn zaak te regelen?

Op deze manier krijg je al een beter beeld van de persoon die jouw zaken moet gaan behartigen.

Juridische informatie

Als je erover denkt om een advocaat in de arm te nemen is het verstandig om je in te lezen over het juridische probleem waarmee je te maken hebt. Als je enige kennis van je zaak hebt en de dingen die belangrijk zijn dan is het makkelijker om straks met je advocaat te communiceren en ook relevante vragen te stellen. Dit kan je ook helpen als je een kennismakingsgesprek hebt met je advocaat.

Een goede advocaat verdient zichzelf terug

Als je als ondernemer te maken krijgt met huurproblemen, personeelsaangelegenheden, wanbetalers of een aanvaring met de Belastingdienst kan het fijn zijn om een goede advocaat te kennen die jou kan helpen de zaak tot een goede oplossing te brengen. Kijk een op de website van vandermaas-verhoog.nl. Zij proberen de zaken zo snel mogelijk voor jou op te lossen, natuurlijk bij voorkeur met een positief resultaat voor jou.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here