Heb je al eens nagedacht over een ooglidcorrectie? Veel mensen gaan er niet zomaar mee aan de slag, omdat de klachten nog niet zo erg zijn. Wanneer je echter wel ernstige klachten ervaart, kan het een verstandige keuze zijn om deze correctie uit te laten voeren. Je moet dan in eerste instantie gaan kijken naar een goede professional die de klachten kan verhelpen. Zo kun je bijvoorbeeld een afspraak maken bij ABC Clinic. Maar wat houdt deze ooglidcorrectie precies in en waar moet je allemaal rekening mee houden? Onderstaande informatie legt uit.

Een ooglidcorrectie is snel uitgevoerd

Een ooglidcorrectie is een correctie bij het ooglid waarbij een teveel aan huid wordt verwijderd bij het ooglid. Vaak is het weghalen van de overtollige huid al voldoende, maar soms moet er ook vetweefsel weggehaald worden. Het is een relatief kleine ingreep, wat niet veel tijd in beslag gaat nemen. Bij een kliniek kun je namelijk binnen een uur alweer klaar zijn. Hiervoor hoef je niet onder narcose. Het behandelde gebied wordt namelijk plaatselijk verdoofd, zodat je na de ingreep ook weer direct naar huis kunt gaan. Je hoeft nooit lang in de kliniek te verblijven na deze operatie.

Een jongere uitstraling met de correctie

Een ooglidcorrectie wordt vaak uitgevoerd wanneer de oogleden van mensen een daadwerkelijke belemmering vormen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw bovenste ooglid steeds meer gaat hangen, waardoor het zicht slechter wordt. Door de overtollige huid weg te halen zal dit zich weer verbeteren en heb je geen vermoeide ogen meer. Het laat jou er daarom ook direct veel jonger uitzien. De verminderde elasticiteit van de huid zal immers niet meer zichtbaar zijn, waardoor jouw uitstraling in zijn geheel gaat veranderen en je er voornamelijk zelf veel profijt van gaat hebben door de ingreep uit te laten voeren.

Bij verschillende klachten

De ooglidcorrectie wordt bij verschillende klachten uitgevoerd. Vaak gebeurt dit als het verouderingsproces is gestart. De ogen zijn namelijk als eerste aan de beurt. Veel mensen zullen daarom zien dat het gezicht er al snel ouder uitziet dan de rest van het lichaam. Uiteindelijk is het ook niet meer te camoufleren met make-up en verschillende crèmes gaan er niet meer bij helpen. Bij de eerste plooien zal het nog niet direct storend zijn, maar het zware gevoel wat op een later moment intreedt, is vaak de reden voor de correctie. Ook andere klachten kunnen zich al snel op gaan volgen.

Goed inlezen voor de ingreep

Een ooglidcorrectie bij ABC Clinic is daarmee in eerste instantie een cosmetische ingreep. Je gaat er jonger uitzien en de vermoeide ogen zullen niet meer duidelijk zichtbaar worden. Daarnaast heb je te maken met de klachten die zich vanzelf weer op gaan lossen. Het kan daarom een verstandige keuze zijn om de ingreep uit te laten voeren. Door jezelf goed in te lezen en eventueel advies op te vragen bij een kliniek zorg je ervoor dat je altijd duidelijkheid hebt en de klachten binnen een korte tijd opgelost zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here