Wil jij een mondkapje bestellen omdat je vanaf 1 december ook in openbare ruimtes niet meer zonder kunt? Je bent dan niet de enige, want als jij momenteel naar buiten gaat is de kans dat je een mondkapje nodig hebt erg groot. De supermarkt, de winkel, de bank, de bibliotheek, de parkeergarage, de wachtkamer en het museum kom je zonder mondkapje niet meer binnen. Een mondkapje bestellen is niet moeilijk, want er zijn duizenden verkooppunten die ze aanbieden momenteel. Het assortiment is ook groot, maar met de onderstaande keuzehulp vind je vast het beste exemplaar.

Een stoffen- of een wegwerp mondkapje bestellen?

Wegwerp mondkapjes zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Je mag ze maar één keer op en doet ze daarna bij het restafval. Omdat je regelmatig een mondkapje op moet momenteel is dat erg slecht voor het milieu en daarbij ook erg duur. Het is daarom veel beter om een stoffen mondkapje te bestellen, want die kun je wassen en opnieuw gebruiken.

Extra opties laten toevoegen

Nu je weet welk soort mondkapje je nodig hebt, kun je besluiten om voor een aantal extra opties te kiezen. De mogelijkheden zijn groot wat betreft de mondkapjes kopen.

1.       Filters

Zo kun je een stoffen mondkapje bestellen met daarin een vakje voor een filter. Deze filters koop je los en kun je wassen. Er zijn ook stoffen- en wegwerp mondkapjes met een geïntegreerde filter. Het voordeel van deze mondkapjes is dat je ze vaak langer achter elkaar kunt dragen en ook meerdere malen voordat ze moeten worden weggegooid of gewassen. Een mondkapje bestellen met filter betekent ook dat er meerdere deeltjes uit de lucht gehaald worden en dat biedt extra bescherming en gemoedsrust.

2.       Meerdere lagen

Een alternatief voor een filter is om een mondkapje te bestellen met drie of zelfs vier lagen stof. Ook dit is niet verplicht, maar het geeft je wat extra bescherming en zekerheid. Zorg er wel voor dat het mondkapje gemaakt is van een ademende stof, zoals katoen. Synthetische stoffen zijn te zweterig en met dichte stoffen voel je je mogelijk benauwd.

3.       Allerlei uitvoeringen mogelijk

Een laatste keuze die je moet maken is of je een standaard mondkapje wilt bestellen of dat je er iets vrolijks en unieks van maakt. Er zijn mondkapjes te vinden in allerlei kleuren, met prints, met afbeeldingen en je kunt er zelfs je eigen foto op laten drukken. Dat geeft jou de mogelijkheid om je mondkapje te laten matchen bij je persoonlijkheid en bij je outfit.

Bestel je mondkapje bij een Nederlands verkooppunt

Er zijn wereldwijd duizenden verkopers waarbij je mondkapjes kunt bestellen, maar een Nederlandse verkoper heeft belangrijke voordelen. Retourneren en communiceren is gemakkelijker, je krijgt vaak goede kwaliteit en je maakt een keuze uit een assortiment dat is afgestemd op de unieke situatie in Nederland. Het lijkt er niet op dat mondkapjes snel uit het dagelijkse leven zullen verdwijnen. Met de bovenstaande informatie weet je dat je de juiste keuzes maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here