Wellicht heb je nog een (oude) motor in je schuur staan die daar nu staat te verstoffen. Zonde! Misschien mankeert er iets aan de motor of is er iets anders, waardoor je de motor niet meer kunt verkopen. Jammer, maar voordat je hem ergens bij de stort dumpt, geef ik je graag een ander idee. Je kunt je oude motor ook gebruiken voor een tweede leven in huis!

Een motor kun je heel erg goed gebruiken als decoratie. Dit komt doordat het ontwerp van motoren ontzettend stijlvol is. Je kunt verschillende onderdelen van je motor hergebruiken om een bijzonder, industrieel sfeertje in huis te creëren. Heb je bijvoorbeeld nog chopper bike onderdelen? Dan kun je die makkelijk gebruiken als decoratie. Hoe? Dat lees je hieronder.

 

Wat kun je met losse onderdelen van de motor?

 

Maak een spiegel van de band

De banden kun je gebruiken om er een spiegel van de maken.

Motor wielen en -banden, hebben een perfecte rondheid. Dit zorgt ervoor dat de banden een opvallende visuele uitstraling hebben. Je kunt de motorbanden daarom goed gebruiken als spiegellijst! Het enige wat je nodig hebt zijn motorbanden, spiegel en lijm. Je kunt de motorbanden om de spiegel heen lijmen en daarna kun je de spiegel ophangen aan de muur. Je kunt het natuurlijk ook gewoon ergens neerzetten.

 

Maak een boekensteun van de snelheidsmeters

Ja, ook al heb je slechts nog oude snelheidsmeters over, dan kun je hier alsnog iets mee. Je hoeft deze helemaal niet nieuw bij jouw favoriete kawasaki vulcan bike onderdelen shop te kopen. Je kunt gewoon de onderdelen van je oude motor gebruiken. Van de snelheidsmeters kun je een boekensteun maken.

 

Hiervoor heb je niet zo heel erg veel nodig. Zorg voor 2 kleine planken van gelijke lengte en lijm deze planken in de letter L (of wel, een hoek van 90 graden). Vervolgens kun je zwarte verf gebruiken om op die manier de snelheidsmeters echt op te laten vallen. Als laatste kun je de snelheidsmeters op je houten L lijmen, zodat het een boekensteun wordt. Zeker weten erg origineel. Dit is daarnaast ook dé manier om je huis net dat industriële tintje te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here