Er is niemand zoals je beste vriendin. Je kunt haar altijd storen voor advies, tips of gewoon om tegenaan te zeuren. Ze zal soms misschien bot overkomen, maar dat komt omdat ze eerlijk is en het beste met je voor heeft. Ze is er altijd voor je. Jullie hebben samen ongetwijfeld de gekste dingen meegemaakt en je weet dat er nog veel gekke momenten zullen komen in de toekomst. Ook kan het zo zijn de je een goede vriendin eigenlijk helemaal nog niet zo lang kent, maar dat het gewoon vanaf het eerste moment klikte. Hoe leuk is het om die vriendin eens te verrassen met een leuk en spontaan cadeau. Hieronder zet ik een aantal opties op een rij om je vriendin mee te verrassen.

Verschillende soorten gepersonaliseerde cadeautjes

Houden jullie beiden van een hapje en een drankje doen? Denk dan bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde wijnglazen. Een heel leuk en persoonlijk cadeau dat ook nog eens regelmatig van pas zal komen. Houdt ze meer van een kaasplankje en borrelhapjes? Dan kun je een houten serveerplankje cadeau doen. Je kan er bijvoorbeeld een leuke tekst in laten graveren om het wederom wat persoonlijker te maken. Ben je meer van de koffie, thee en zoetigheden? Dan kun je ook gepersonaliseerde latte macchiato- of theeglazen cadeau doen.

Een dagje shoppen, maar dan anders

Waar ik zelf dol op ben is een fashion cadeaubon. Maar dat vond ik eigenlijk altijd te onpersoonlijk. Totdat ik de fashion cadeaubon van Fashion Giftbox tegenkwam. Dat is een luxe geschenkdoos met een tegoedbon en een mogelijkheid om bijvoorbeeld te dineren in een nabij gelegen horecazaak. Zodoende heb je een onvergetelijke dag met je beste vriendin.

Nog één leuke tip: welk cadeau je ook geeft, doe er een foto van jullie twee samen bij. Dat maakt het nog wat extra bijzonder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here