Caferacer is een webshop met onderdelen voor zelfbouw in motorfietsen. Mensen die thuis zijn in het sleutelen aan motoren, weten dat de gashendels een belangrijk onderdeel van een motor zijn. Daarom wordt er in dit artikel verder in gegaan op gashendels. Welke gashendels zijn er? Welke gashendel heb ik nodig? Waarom is een goede gashendel belangrijk? Hoe kies ik een gashendel? Na het lezen van dit artikel, weet jij het antwoord op al deze vragen.

Gashendels bij Caferacer

Caferacer heeft een groot assortiment in gashendels. Ze hebben verschillende soorten prijzen, maten, namen, materialen, afwerkingen, merken, kleuren en afmetingen. Natuurlijk is het heel fijn dat je zoveel keuze hebt, maar nu komt de vraag, hoe je nu weet, welke gashendel je nodig hebt? Dit heeft met verschillende dingen en bepaalde keuzes te maken. Als eerste kun je er voor kiezen om een gashendel te kopen van het merk motor dat je hebt. Omdat een gashendel veel gebruikt wordt, is dit een goed idee om te doen. Wanneer je hier voor kiest, moet je dus goed kijken naar het merk dat je koopt. Ook is het super belangrijk om te kijken naar de afmetingen. Je wilt natuurlijk wel dat de gashendel past aan je motor. Daarnaast is er ook nog een verschil bij de manier waarop de gashendel werkt. kijk naar het aantal kabels dat je met de gashendel moet verbinden. Zo heb je een push/pull hendel en een snelgashendel.

Je eigen voorkeuren

Natuurlijk moet je bij het kiezen van een gashendel ook kijken naar wat je zelf wilt. Het is ontdekken welk materiaal je fijner vindt. Zo is aluminium een lichter materiaal dan staal en veert daarom meer. Ook qua kleur is het maar net wat je zelf wilt. Meestal maakt de kleur niet echt uit, hoe de hendel werkt. Daarnaast is het ook je eigen keuze in welke prijsklasse je zoekt. Sommige gashendels hebben speciale eigenschappen die anderen niet hebben, daarom is de ene duurder dan de ander. Ook kan het per merk qua prijs verschillen. Daarnaast heb je complete gashendels te koop, maar ook onderdelen van gashendels. Met de onderdelen kun je zelf je gashendel in elkaar zetten. Het advies is om niet te erg te bezuinigen op je gashendel, omdat dit een belangrijk onderdeel is, die je vaak gebruikt. Ook andere onderdelen zoals uitlaten en knipperlichten kun je naar wens aanpassen. En voor het geluid is een db killer bestellen altijd slim.

Caferacer

Naast gashendels, verkoopt Caferacer nog veel meer onderdelen waarmee je aan de slag kan. Denk aan toffe DIY producten zoals framedelen en uitlaat delen, maar ook aan complete delen zoals koplampen, accu’s en banden. Neem zeker eens een kijkje op de site voor gave producten, leuke acties en hun informatieve blog. Bekijk video’s op hun site en check de op=op pagina voor de vetste kortingen. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om nieuwe en tweedehandse motorfietsen te kopen en te verkopen. Dat betekent nog meer sleutelwerk! Wat voor type sleutelaar je ook bent, er zijn altijd wel onderdelen die je kan gebruiken voor jouw project, voor een voordelige prijs!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here