Tijdens de zomeravonden zijn wij in Nederland altijd erg fanatiek als het gaat om barbecueën. Vooral de eerste warme avonden van het jaar zijn we meteen in staat om naar de winkel te rennen voor de eerste barbecue gerechten. We kunnen er in de zomer niet genoeg van krijgen. Toch vergeten we soms dat barbecueën in de winter ook prima te doen is. Aangezien de barbecue een behoorlijke warme temperatuur heeft kun je prima in de wintermaanden rondom de barbecue staan om wat gerechten te bereiden. Voor mensen die ook nog is een overkapping in de tuin hebben is het helemaal een genot om in de winter ook af en toe de barbecue aan te steken. We praten hier dan wel over het bereiden van echte gerechten op de barbecue en niet alleen het bakken van een hamburger.

Next level barbecueën

Eigenlijk kan iedereen wel een hamburger bakken op de barbecue. Maar barbecueën is veel meer dan dat. Door op de juiste manier te snijden, marineren en gebruik te maken van verschillende grill technieken kun je next level barbecueën. Je zult je erover verbazen wat je allemaal kunt bereiden op de barbecue. Maar voordat je dit kunt zul je het ergens moeten leren. Zo kun je bijvoorbeeld een Winter BBQ workshop doen om een echte barbecue master te worden. Tijdens zo’n workshop leer je verschillende technieken van het grillen maar ook verschillende mogelijkheden voor wanneer je gaat barbecueën en kom je erachter dat het niet alleen mogelijk is in de zomer maar dat je het hele jaar door veel verschillende gerechten kunt klaarmaken met een barbecue.

Thuis barbecueën

Als je gek bent op barbecueën en je wil graag alles wat je geleerd hebt thuis verder oefenen, is het handig om zelf in het bezit te zijn van een barbecue. Er zijn natuurlijk er veel verschillende soorten verkrijgbaar en afhankelijk van je wensen kun je op zoek gaan naar een die bij jou en jouw tuin past. Barbecues zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en prijscategorieën. Ook de maat van de barbecue kan belangrijk zijn als je weet dat je vaak voor meerdere personen gaat barbecueën.  Ook kun je kiezen voor een schanskorf tuinhaard die ook een barbecue functie heeft. Op deze manier kun je ’s avonds genieten van je tuinhaard en daarnaast ook barbecueën wanneer je wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here