Denk je eraan om deze zomer een boot te huren in Friesland? Dan is het handig om goed voorbereid op pad te gaan! Wist je bijvoorbeeld dat de meren in Friesland zijn relatief klein zijn? Dit maakt het navigeren met je motorboot dus geen probleem. In Friesland zijn er ook vele watersport mogelijkheden! Dit kun je leuk combineren met je dagje op de boot. Ben je nog niet bekend met het varen? Geen probleem. Er zijn genoeg bootverhuurders die je hier graag van tevoren een handje mee helpen.

Een boot huren in Friesland betekent één en al ontspanning!

Het kan soms heerlijk zijn om even een stap terug van het stadsleven te nemen. Een dagje ertussenuit op de motorboot is de perfecte manier om weer samen met de natuur te komen! Ontspan en bewonder tegelijkertijd de prachtige omgeving van de Friese meren. Er zijn veel verschillende vaarroutes om uit te kiezen, zoals de sloepenroute door het nationaal park “De Alde Feanen”.

Genoeg te zien voor de geschiedenisliefhebbers

Ben jij een echte geschiedenisliefhebber? Dan is een bezoek aan het oudste planetarium ter wereld zeker niet missen. Dit apparaat werd gebouwd tussen 1774 en 1781. Tot op de dag van vandaag werkt het nog steeds! Als je geïnteresseerd bent in astronomie, dan zijn er nog veel meer indrukwekkende werken die je kunt bekijken!

Zelf een boot huren in Friesland?

Friesland heeft veel meer te bieden dan alleen tulpen en klompen. Ben je op zoek naar een actieve vakantie in de zomer? Of wil je een eigen boot huren om Friesland te ontdekken? Wij helpen je graag bij het plannen van een reis die aansluit bij jouw interesses. Bekijk onze website en lees meer blogs voor een geweldige vakantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here