Bij de Nederlandse woning indeling slapen de ouders meestal in de grootste kamer en slapen de kinderen in de andere kamers. Meestal zijn het niet zulke grote ruimtes en moeten we creatief zijn met de afmetingen die we hebben. Sta je voor de uitdaging om een ​​kleine kinderkamer in te richten?

Ga voor goede en fijne accessoires

Om de babykamer helemaal af te maken, mogen de juiste accessoires niet ontbreken. Een leuk accessoire is een speelkleed, naast het creëren van een gevoel van warmte, kun je ook veilig en zacht met je baby spelen op het vloerkleed. Spelen met je baby gedurende de eerste drie maanden is ook erg goed voor zijn ontwikkeling. Na ongeveer drie maanden begint je baby ook zelf op de grond te spelen. Daarom helpt het om op voorhand een vloerkleed of speelkleed te kopen en een knus hoekje te creëren met veel kussens en knuffels zodat je baby in alle veiligheid de wereld kan leren verkennen.

Kies voor verduisterende rolgordijnen

Een goede nachtrust is de basis van een productieve dag. Je voelt je er beter door en je hebt meer energie. Werk je vaak ’s nachts? Dan is het belangrijk dat je overdag goed kunt slapen. Het is geweldig om je kamer te kunnen verduisteren met een verduisterend rolgordijn. Er zijn verschillende manieren om je kamer te verduisteren. Een populaire oplossing zijn rolgordijnen met lichtwerende stof. Dankzij een speciale coating op de achterkant van de stof voorkomen verduisterende rolgordijnen op maat dat warmte en daglicht binnendringen. Deze coating is verkrijgbaar in wit en kleur. Wanneer je de rolgordijnen volledig opent, laat de stof geen licht door. Houd er rekening mee dat er kleine openingen aan de zijkant kunnen zijn. Ook voorkom je dat de kamer oververhit raakt als er zonlicht op de ramen valt.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here