Als u op zoek bent naar een muur met betonlook, dan kunt u verschillende dingen doen. De eerste optie is om de muur te laten zoals deze is, als deze van beton is tenminste. Mocht de standaard muur niet mooi zijn, of heeft u geen betonnen muur maar een muur van een ander materiaal, dan kunt u het beste kiezen voor een betonlook. Hoe lang het duurt voordat u een betonlook op de muur heeft, hangt af van het type muur dat u heeft. Is uw huidige muur al een betonmuur, dan is het creeren van een betonlook een stuk makkelijker dan bij bijvoorbeeld een houten muur. Bij een houten muur zal een extra laag moeten worden gecreëerd waarop de betonlook bevestigd kan worden. Dit neemt meer tijd in beslag.

Duurzame badkamervloer

Kan een beton cire vloer badkamer duurzaam zijn? Ik denk van wel. Als u een duurzame gewreven betonvloer wilt kopen, moet u eerst de volgende vraag stellen: Wat is duurzaam? Duurzaam hoeft niet altijd te gaan over gerecyclede materialen. Materialen die lang meegaan werken ook. Beton cire bestaat uit natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen kunnen sneller beschadigen, maar in het geval van een beton cire vloer valt op te lossen met een beschermlaag. Ook kunt ervoor kiezen om de vloer niet te behandelen. Dit zou een prima vloer kunnen zijn voor plekken waar geklust kan worden zoals in de garage. Voor de badkamer is een extra verwerking wel aan te raden in verband met de vlekken die het water achter kan laten.

Waar worden betonnen vloeren gebruikt?

Een cire beton vloer wordt meestal gebruikt in plaats van een vloerbedekking. Deze vloeren van beton zijn steeds populairder. Zeker bij grote ruimtes zoals kantoren of scholen worden deze scholen steeds meer gebruikt. Dit omdat het ouderwetse tapijt moeilijker schoon te houden is en zelfs tot problemen kan leiden voor mensen die slecht tegen stof kunnen. Het beste type van betonnen vloeren die worden gekocht zijn degenen die voor een langere periode, zonder krassen of scheuren mooi blijven. Deze vloeren worden trouwens ook steeds vaker gebruikt in huizen van particulieren, gewoon voor een industriële look voor in de woonkamer bijvoorbeeld. Ook hier geldt weer dat ze makkelijk schoon te houden zijn en lang mooi blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here