Voor veel mensen worden sokken misschien gezien als ‘moetend’ onderdeel bij een outfit of ben je juist een persoon die bijna nooit sokken draagt. Toch kunnen sokken een groot onderdeel zijn bij je outfit, er bestaan niet voor niets vele soorten en maatjes met ook nog eens allerlei verschillende kleuren of printjes. Maar hoe draag je sokken nou op de juiste manier en hoe laat je het matchen bij je outfit?

 

Kleur of simpel

Om te beginnen kijk je natuurlijk naar welke kleuren de outfit die je draagt heeft. Draag je een outfit met basic kleuren, bijvoorbeeld veel zwart, wit of grijs, dan kun je ervoor kiezen om je sokken in dezelfde kleur te dragen of de keuze maken om je sokken eruit te laten springen door een hele andere kleur te kiezen. Op die manier kun je spelen met verschillende stijlen en maak je bijvoorbeeld je outfit net weer anders.

 

De outfit

Ook niet geheel onbelangrijk, wat voor outfit draag je? Voor welke situatie is deze outfit, ga je naar school of naar je werk of ga je voor netjes? Daarnaast kijk je ook naar de items die je draagt. Draag je een broek? Dan kun je eigenlijk wel bijna alle sokken eronder dragen, van lage sokken tot hogere sokken. Een factor die hier ook in mee speelt is wat je zelf natuurlijk fijn vindt zitten. Houd je er niet van als je sokken ver boven je schoenen uitsteken? Let er dan op of je broek lange broekspijpen heeft of niet. Als deze erg kort zijn, is een keuze voor lagere sokken misschien beter.

 

Houd het simpel

Waar je tot slot ook nog voor kunt gaan en dit is misschien ook wel de makkelijkste keuze, kies voor no show sokken! Kort gezegd zijn dit zeer lage sokken, die je bijvoorbeeld kunt dragen in sneakers, die niet boven je schoenen uitkomen. Hoe sokken voor sommige mensen een heel leuk en speels onderdeel is, kan het voor anderen iets zijn waar ze telkens maar weet struggles mee hebben. Sokken die iedere keer afzakken en als ze dan niet afzakken, dan komen ze weer met een grove rand boven je schoenen uit. No show sokken lossen deze problemen op en als het ook nog een sokken zijn niet ervoor zorgen dat ze de gehele dag op de juiste plek om je voet blijven zitten, dan is het al helemaal fantastisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here