Opti Free Puremoist is één van de meest verkochte lenzenvloeistoffen van dit moment. Dat komt doordat het goed betaalbaar is en het tegelijkertijd je lenzen optimaal verzorgt als je ze niet draagt. Wist jij dat de lenzenvloeistof een grote bijdrage is aan problemen met contactlenzen? Vaak kan het veranderen van lenzenvloeistof wonderen doen en verbetert het draagcomfort aanzienlijk als je overstapt. Daarom is het belangrijk dat je de beste lenzenvloeistof uitkiest voor jouw ogen en Opti Free Puremoist is dan dus een uitstekende keuze.

Kenmerken van Opti Free Puremoist

Optifree Puremoist is de lenzenvloeistof voor zachte lenzen van Alcon. Het is gericht op het vochtig houden van lenzen waardoor ze beter in je ogen blijven zitten, waardoor je ze minder voelt en waardoor je ogen minder droog worden. Daarnaast worden ze gedesinfecteerd tijdens het dragen en worden eiwitten die zijn aangeslagen verwijderd. Door je lenzen dagelijks in Opti Free Puremoist te bewaren zal je deze nauwelijks voelen tijdens het dragen. Je zicht is altijd helder en wordt niet onderbroken door aanslag of eiwit op de lenzen. De kans op oogontsteking is aanzienlijk kleiner.

Alles in één

De lenzenvloeistof van Alcon is een alles in één oplossing. Dat betekent dat je maar één lenzenvloeistof nodig hebt voor het reinigen, spoelen, desinfecteren en hydrateren van je lenzen. Opti Free Puremoist doet dat terwijl je slaapt en je lenzen zijn opgeborgen in de container. Wist je trouwens dat je de beste resultaten boekt als je de container van je lenzen vervangt elke keer dat je een nieuwe fles Optifree Puremoist open maakt? Op die manier zijn schone en gehydrateerde lenzen gegarandeerd.

Het belang van een goede vloeistof

De lenzenvloeistof die je gebruikt bepaalt het draaggenot. Heb je last van droge of rode ogen, zijn deze gevoelig voor ontstekingen, heb je last van een jeuk, branderigheid of irritatie? Dan is de lenzenvloeistof daar vaak de oorzaak van. Veel mensen geloven dat het de lenzen zijn, maar dat is dus niet waar. Het goede nieuws is dat je een lenzenvloeistof gemakkelijk kunt veranderen en Opti Free Puremoist is overal verkrijgbaar, ook online. Boek je geen resultaat, houd er dan rekening mee dat je ook allergisch kunt zijn voor de conserveringsmiddelen in de lenzenvloeistof. Dan is het beter om over te stappen op een vloeistof die werkt met peroxide.

Een bezoekje aan je opticien

Veranderen van lenzenvloeistof doe je nooit zonder je opticien daarbij te betrekken. Allereerst kan deze bepalen of het aan de lenzenvloeistof ligt, of je allergisch bent of dat je andere lenzen moet proberen. Besluit je op Opti Free Puremoist te proberen, dan ga je na een weekje even terug naar je opticien om je ogen te laten testen. Zij kunnen kijken of het oog zelf ook goed op de vloeistof reageert en of deze gezond is. Als je opticien tevreden is, dan kun je je Opti Free Puremoist in grotere volumes bestellen online en zo profiteren van een interessante korting. Let altijd wel op de houdbaarheidsdatum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here