Goudgele rakker, Pretcilinder of een Spa Geel. Dit zijn meerdere woorden waarmee we allemaal hetzelfde bedoelen: bier. In de basis is een biertje gemaakt van de ingrediënten mout en hop. Hoewel dit redelijk eenvoudig klinkt, zijn er tegenwoordig oneindig veel variaties in de verschillende biersoorten. Ieder biertje heeft weer zijn eigen smaak en karakter. Bij Brouwerij Eleven weten we daar alles van. Als échte bierliefhebbers hebben we als doel om onze liefde voor brouwen over te brengen op jou. In onze webshop vind je een vast assortiment aan bieren. Je bestelt ze gemakkelijk online. Wij bezorgen ze vervolgens door heel Nederland bij jou thuis. Benieuwd naar de bieren die het hele jaar door te krijgen zijn? In dit artikel vertellen wij, van Brouwerij Eleven, je er graag meer over.

Wat is het verhaal achter Brouwerij Eleven?

In de provincie Utrecht ligt de gelijknamige hoofdstad: Utrecht. Deze historische stad is ook de thuisbasis van onze bierbrouwerij. Brouwerij Eleven is door ons, Loes en Kevin, opgericht. Wij zijn twee fijnproevers met een fascinatie voor bierbrouwen. Deze traditionele vakmanschap beoefenen we sinds 2018 in onze eigen bierbrouwerij in Utrecht. Het doel wat we hebben? Dat we een plek creëren waar bierliefhebbers de sfeer en de liefde proeven die wij voor het ambacht van bierbrouwen hebben. In de toekomst willen we dit verwezenlijken door een brouwbar te bouwen in Utrecht. We zijn hier al hard mee bezig. Dankzij ruim 200 investeerders kun je over een tijdje onze bierbrouwerij bezoeken. Je krijgt een rondleiding die wordt afgesloten met een bierproeverij. Een leuker bier-uitje dan dat kan eigenlijk niet…

Waar bestaat het vaste assortiment uit?

Op onze bier webshop vind je bieren die het hele jaar door beschikbaar zijn. Wij focussen ons op het segment van speciaal bier. Waarom het ‘speciaal’ genoemd wordt? Omdat we er een extra smaakje aan toevoegen. Allemaal met een eigen stijl en karakter, zodat geen een biertje hetzelfde smaakt. Maak je geen zorgen, er zit altijd wel wat voor je tussen. Of je nu houdt van stevig gehopte bieren, zoals de NEIPA en IPA, of toch liever van bier met een bittere afdronk, zoals een pikzwarte stout. In ons bier assortiment heb je een ruime keuze. Ons vaste assortiment bestaat uit de volgende bieren:

  • World tour – Smash serie

Deze bieren hebben een wel heel bijzonder verhaal. Tijdens onze reizen halen we graag inspiratie uit het land waar we op dat moment zijn. Na ieder avontuur nemen we één soort mout en één soort hop mee. Vervolgens brouwen we in onze eigen bierbrouwerij hier een bier van. De hele serie van dit bierpakket is gebaseerd op stijlen uit het buitenland.

  • Samenwerkingen

Onder het label ‘No. 11’ brengen we bieren uit die we samen gebrouwen hebben. Met ‘samen’ bedoelen we met een andere brouwerij of met een lokale ondernemer. Dit doen we in onze tank 11, waar de naam voor deze serie uit ontstaan is. Natuurlijk heeft iedereen een passie voor zijn vak. Wij hebben dit ook, dus door dit te combineren ontstaan er de meest bijzondere brouwsels

  • Specials

Niet voor iedereen weggelegd, wel heel lekker als je van een uitdaging houdt. Onze specials zitten ook in ons standaard assortiment. Deze bieren gaan van Brett tot een Barrel Aged dikke stout. We laten hiermee zien wat we kunnen en vooral wat wij leuk vinden. Een leuk cadeau voor de echte bierliefhebber op bijvoorbeeld een verjaardag, Vaderdag of jubileum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here