De keuken is net pas compleet met elegante raambekleding. Naast mooi moet het ook functioneel zijn. De keuken is de plek in huis waar mensen met volle teugen leven. Gezellig tafelen met vrienden of familie, de lekkerste recepten bereiden of je lunch spreiden. Hierdoor zijn vet, vocht en vuil onvermijdelijk, dus het is belangrijk dat je keuken raambekleding hiertegen bestand is. Elk type product creëert een andere sfeer en heeft andere functies en eigenschappen. Benieuwd hoe raamdecoratie in jouw keuken past?

Aluminum jaloezieen voor bij de keuken

Aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt als gordijnen voor ramen in de keuken. Aluminium jaloezieën zijn bestand tegen vet, vuil en zijn gemakkelijk schoon te maken. Zo maak je het gordijn eenvoudig schoon met een vochtige doek of doek. Bovendien bieden ze een strakke, moderne uitstraling en bieden ze veel privacy. Je kunt het licht zelf filteren door de gordijnroedes te kantelen. Zo geniet je overdag van het licht en creëer je ’s avonds meer privacy.

 

Aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn volledig aan te passen aan uw stijl en voorkeuren. jaloezieën kunnen in verschillende kleuren en meerdere lamelbreedtes worden gefabriceerd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleine spaak breedte van 25 mm voor een klein keukenraam en een lamelbreedte van 50mm voor een groot keukenraam.

Voordelen van de houten versie van jaloezieën

Houten jaloezieën dragen bij aan de binnentemperatuur, maar ook aan de akoestiek. Hout vermindert op natuurlijke wijze geluid – dit is geweldig voor enthousiaste kinderen, waar het geluid tegen het glas weerkaatst. En wat dacht je van wat extra geluidsisolatie voor een raam langs een druk punt.

 

Bij isolatie kun je denken aan de aangename warmte die de lamellen de naastgelegen woonruimte instralen, afkomstig van zonlicht op een druilerige herfst- of winterdag. Raamdecoratie daarentegen is beter in het handhaven van een koele kamertemperatuur op een warme zomerdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here